АНАЛІЗ МОЖЛИВИХ НЕБЕЗПЕК ДЛЯ ЛЮДИНИ ВІД ВУЛИЧНОЇ ЇЖІ

Автор(и)

  • В. Кугук
  • О. Землянська

Анотація

Анотація. Розглянуто питання, пов’язані з можливими небезпеками для людського здоров’я у сфері вуличного фастфуду. Проаналізовано санітарний стан, умови виготовлення та зберігання даної продукції, а також описано потенційні загрози. Запропоновано рекомендації для розпізнавання вуличної їжі низької якості.

Ключові слова: фастфуд, продукція, санітарні норми, технологічний режим, гігієна, зберігання, наявність, вживання, забруднення, хвороби, кіоски, якість, шкода.

Abstract.  Issues related to possible health hazards in street fast food are discussed. The sanitary condition, conditions of production and storage of these products are analyzed, as well as potential threats are described. Recommendations for recognizing low quality street food are offered.

Keywords: fast food, products, sanitary standards, technological regime, hygiene, storage, availability, use, pollution, diseases, booths, quality, harm.

##submission.downloads##

Опубліковано

2019-11-20