НЕБЕЗПЕКА ВИКИДІВ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ

Автор(и)

  • О. Семенова
  • В. Ясінська

Анотація

Анотація. Розглянуто питання, пов’язані з безпекою викидів харчових
підприємств. Викиди викликають негативний вплив на здоров’я людей.
Можуть провокувати різні важкі захворювання, наприклад викликають
астму, порушується дихання, вплив на печінку. Запропоновані заходи для
очищення повітря від викидів та зменшення негативного впливу.
Ключові слова: викиди, атмосферне повітря, безпека, харчова
промисловість.
Abstract. Issues related to the safety of food businesses are addressed.
Emissions have a negative impact on human health. They can provoke various
serious diseases, such as cause asthma, impaired breathing, impact on the liver.
Measures are proposed to clean the air of emissions and reduce the negative
impact.
Keywords: emissions, air, safety, food industry.

##submission.downloads##

Опубліковано

2019-11-20